Lucruri esențiale care să-ți aducă mai mult trafic atunci când redactezi un nou articol

Lucruri esențiale care să-ți aducă mai mult succes atunci când redactezi un nou articol

Lucruri esențiale care să-ți aducă mai mult trafic atunci când redactezi un nou articol

Întrebare: Cum se numește un articol pe care nimeni nu îl vede?
Răspund: O pierdere imensă de timp!

Nu fii acea persoană care își irosește timpul scriind articole pe care nimeni nu le vede și nici nu le va vedea vreodată. Crearea de conținut de succes pentru un blog, cere puțin efort din partea ta și trebuie să efectuezi anumite cerințe pentru a face articolele scrise de tine să fie observate. Articolele unui blog nu devin peste noapte de succes, mai ales fără puțin efort. Dacă îți dorești ca postările tale să fie remarcate și adorate de o lume întreagă, continuă să citești căci acest articol este pentru tine.

Ce să faci înainte de a publica articolul de succes

1. Scrie un titlu captivant

Titlul articolului tău este elementul principal și cel care îți va vinte conținutul, așa că este esențial ca acesta să fie bine gândit și scris în mod eficient. Titlurile articolelor dintr-un blog trebie să fie bine concentrate și totuși descriptive. Titlul viitorului tău articol trebuie să fie descris într-o frază scurtă, având un mesaj puternic și cuprinzând totodată foarte bine întreg mesajul conținut în întregul articol.

2. Adaugă secțiuni și rubrici

Primul lucru pe care majoritatea cititorilor îl fac atunci când ajung pentru prima dată pe o pagină, este să inspecteze dacă în acea postare există ceva interesant și/sau conține informația de care aceștia au nevoie. Incorporarea unui bloc de text complet neorganizat va face lucrurile foarte dificile pentru cititorii tăi și astfel aceștia nu vor găsi ceea ce au nevoie. Secțiunile și rubricile împart textul în paragrafe ușor de citit. Adăugarea de titluri, subtitluri, marcatori, liste, citate și imagini vor face ca lucrurile să capete o nuanță de interesant și totodată o tentă de organizare postărilor tale. Adăugarea de titluri și subtitluri care să conțină cuvintele cheie țintă este de asemenea un pas important în alcătuirea unui aricol SEO fabulos.

3. Adaugă etichete și categorii

Pentru ca articolele blog-ului tău să aibă succes, adăugă etichete și categorii pentru articolele tale. Acestea vor aduce un plus în structura blogului tău și totul va deveni mult mai la îndemână pentru cititorii tăi atunci când aceștia vor dori să găsească un anumit tip de conținut. Categoriile sunt un fel de cuprins sau capitole ale blogului. Categoriile sunt cuprind subiectele mai pe larg și au ca obiect ceea ce tu îți dorești să scrii. În timp ce categoriile sunt ceva mai elaborate, tag-urile sunt mult mai specifice. Dacă categoriile servesc drept cuprins, tag-urile reprezintă index-ul sau cuvintele cheie ale site-ului.

4. Adaugă Text Alt pentru imaginile tale

Adăugarea de text alt imaginilor tale nu numai că va contribui la îmbunătățirea vizibilității articolelor tale dar este foarte important pentru și pentru SEO-ul blog-ului tău. Deci asigură-te că acest aspect nu-ți scapă data viitoare!

Share this post

Cel mai rapid mod de a dezvolta afacerea dvs. este cu GSTUDIO

Cereti o oferta


Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com