Promovarea afacerii cu ajutorul postarilor pe facebook

Promovarea afacerii cu ajutorul postarilor pe facebook

Promovarea unei afaceri se face in diverse moduri, folosind variate strategii sau apeland la diverse solutii. In articolul de fata vom vorbi despre una din aceste metode si anume promovarea prin postari pe Facebook.

De ce postari pe website-ul Facebook?
Probabil nu este un secret faptul ca Facebook este unul din cele mai accesate websiteuri de pe intreg mapamondul. Facebook este una din cele mai populare si cunoscute pagini care a existat vreodata, fiind folosita de milioane de oameni de varste diferite, din locatii diferite, din sfere diferite, cu interese si pasiuni diverse, insa care pot interactiona intre ele prin intermediul facebook. Facebook nu mai este demult un simplu site de socializare, acesta a devenit un website multifunctional in care intalnim grupuri cu scopuri, jocuri, stiri, reclame relevante pt user, afaceri, institutii, locul de unde putem cumpara produse sau servicii etc. Astfel, aceasta platforma devine si locul perfect de unde poti sa incepi promovarea afacerii tale.

Pagina afacerii pe Facebook
Primul pas inainte de-a incepe promovarea este prin crearea unei pagini oficiale a afacerii, nu folositi pagina personala pentru a promova. Totusi, puteti folosi pagina personala pentru a va invita prietenii sa intre si sa va sustina pagina afacerii. Este recomandat sa folositi o pagina oficiala deoarece aceasta creaza un sentiment de incredere, siguranta si profesionalism vizitatorului. Dupa crearea paginii completati descrierea cu toate informatiile relevante si folositoare pentru public, o descriere scurta a serviciilor sau produselor pe care le oferiti, locatia, un link spre pagina web externa. Un alt element important cand vine vorba de promovare este identitatea online, impactul vizual poate face uneori diferenta intre vizitator si client, recomandam puternic ca poza de profil sa va reprezinte identiatea, de exemplu puteti folosii logo-ul firmei, insa acesta trebuie sa fie profesional si de impact.

Ce postez?
Intretinerea unei pagini de succes este intr-adevar o arta. Probabil ca una din cele mai importante chei pentru aceasta arta este diversitatea si unicitatea. Ceea ce vrem sa sugeram este ca vizitatorul trebuie sa fie acaparat inca de la inceput dar in acelasi timp interesul lui trebuie pastrat de-alungul timpului. Astfel propunem ca pentru inceput sa postati link-uri spre propriul site al afacerii prin care se incearca familiarizarea utilizatoruilor cu afacerea.

O tactica des folosita si destul de eficienta pentru orice afacere la inceput de drum dar si pentru promovarea rapida este folosindu-ne de Concursurilor Gratuite. Pentru a participa cereti: un simplu like pe pagina afacerii, doar un share public si un comentariu. Oferiti ceva substantial, un premiu captivant cerand in schimb APARENT doar cateva click-uri. Ce se intampla defapt? Cand utilizatorul da share, like sau comenteaza acesta va promoveaza pagina si prietenilor lui. Aceasta metoda este extrem de eficienta si va poate aduce beneficii mai mari decat investitia (produsul pe care il oferiti gratuit castigatorului).

De asemenea puteti posta diverse poze cu produse, oferte, puteti posta informatii relevante si actuale despre domeniul in care activeaza afacerea dumneavoastra etc. Va recomandam sa incercati si bloggingul, astfel veti avea cateva postari asigurate saptamanal prin diverse articole scrise. De asemenea puteti realiza filmulete de promovare sau alte materiale multimedia, insa este nevoie ca acestea sa fie realizate intr-un mod profesionist fiind de calitate. Tot ce apare pe pagina afacerii vorbeste direct sau indirect despre aceasta. Incheiem spunand ca multe depind de creativitatea, implicarea si domeniul afacerii pe care o detineti. Fiecare afacere e diferita si necesita interventii diferite in promovare.

Share this post

Cel mai rapid mod de a dezvolta afacerea dvs. este cu GSTUDIO

Cereti o oferta


Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com