Site responsive si traficul de pe mobile

Site responsive si traficul de pe mobile

In prezent dispozitivele mobile au ajuns cea mai la îndemâna alegere a utilizatorului atunci cand vine vorba de navigarea pe internet. Prin urmare site-urile care nu pot fi accesate pe aceste dispozitive pierd enorm trafic.

In cursul acestui an Google si-a modificat algoritmul in favoarea site-urilor mobile responsive, tocmai pentru a se adapta cerintelor pietei si nevoilor consumatorului, motiv pentru care si business-urile online trebuie sa îsi adapteze site-urile.
Ascensiunea dispozitivelor mobile a evoluat rapid, astfel ca, computerele sunt tot mai putin utilizate pentru navigarea pe internet. Majoritatea oamenilor se folosesc foarte mult de telefonul mobil sau de tableta atunci cand au nevoie de o informatie.
Un exemplu concret de utilizare a dispozitivelor mobile pentru cumpãraturi este evenimentul de Black Friday Romania din acest an cand pentru prima data in istorie, Emag a avut mai multe accesari mobile decât de pe desktop.

Pentru ca un site sa fie responsive, este nevoie de un redesign. Astfel, trebuie sa apelezi la persoana care a construit site-ul sau la o firma de web design. Vei observa cum in scurt timp traficul va creste semnificativ.

Site-ul va fi mult mai usor de accesat si vei afla mult mai repede informatiile de care ai nevoie.

Share this post

Cel mai rapid mod de a dezvolta afacerea dvs. este cu GSTUDIO

Cereti o oferta


Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com