Aplicatii software personalizate Bucuresti

Software personalizat

De 7 ani Agentia Gstudio ajuta profesionistii din toate sectoarele pentru a rezolva probleme de afaceri sau de a inova, creand noi servicii. Noi va sprijinim in toate etapele de reflectie, organizare si realizare a proiectului software pentru a-l proiecta pe cel mai util nevoilor dvs. si usor de folosit.

Caiet de sarcini

Va vom ajuta daca este necesar pentru elaborarea caietului de sarcini.
Dupa faza de proiectare, propunerea noastra de afaceri va oferi toate elementele necesare pentru luarea deciziilor importante.

Pastrati controlul proiectului dvs.!

  • Ne angajam sa respectam confidentialitatea informatiilor pe care ni le incredintati.

  • Sunteti propietarul software-ului dezvoltat de catre noi pentru dvs.

  • Evolutiile noastre indeplinesc standardele, sunt documentate utilizeaza platforme asigurand durabilitatea proiectului.   Solutii ERP

Solutiile ERP ofera capabilitati dovedite de management financiar, necesare pentru a dezvolta o afacere complexa.
Solutiile oferite de Gstudio trece afacerea dumneavoastra la urmatorul nivel, dincolo de solutiile de contabilitate traditionale, eficientizand operatiunile in intreaga companie.

    Doc Management

Managementul documentelor cuprinde procesele si procedurile pe care organizatia ta le utilizeaza cand vine vorba despre salvarea, stocarea, securizarea si preluarea informatiilor zilnice. Pentru multe organizatii, aceste procese pot fi mult imbunatatite utilizand solutii software de management al documentelor.O combinatie de cunostinte tehnice, experienta si analiza/design eficient a sistemelor permite echipei ERP Gstudio sa proiecteze, sa dezvolte si sa implementeze solutii software care satisfac o varietate mare de cerinte ale clientului.
Mentinem cu clientii nostri o relatie de colaborare prietenie , ajutandu-i sa isi dezvolte afacerile.